Nieuws - Week van de opvoeding: 7 t/m 13 oktober

Week van de Opvoeding: maandag 7 t/m zondag 13 oktober

Opvoeden doe je samen: hand in hand
Het opvoeden van kinderen en jongeren is belangrijk maar soms best lastig. Daarom staat de week, van maandag 7 oktober tot en met zondag 13 oktober, in het teken van opvoeden en ouderschap. het thema is 'hand in hand'.

Op dinsdag 8 oktober komt daarom de schoolmaatschappelijk werkster en Buurtsportcoach Rosé Buskermolen een gastbezoek brengen aan groep 1,2,3. Ouders en kinderen gaan samen hand in hand bewegen en daarna is er een koffiemoment voor de ouders waar u, uw opvoedkennis en -kunde met elkaar kan delen.

Heeft u vragen over opvoeden en opgroeien?
De pedagoog van GGD Fryslân en de Vlechtwerkers Jeugd zijn dagelijks bereikbaar via 088-2299444 (pedagoog), 0561-691233 (gebiedsteam Wolvega) of 0561-691221 (gebiedsteam Noordwolde). Ze helpen u graag!

Deel jouw opvoedtip!
Opvoeden doe je niet alleen, maar samen: hand in hand met andere ouders of opvoeders. Maar ook hand in hand met school, sportverenigingen, buren, vrienden en familie. Heb jij een praktische (t)opvoedtip en wil je die delen? Gewoon ter inspiratie omdat deze werkt voor jou en daarom mogelijk ook voor anderen! Stuur dan je (t)opvoedtip met je naam en adres naar sandrahuizenga@ggdfryslan.nl onder vermelding van Mijn (t)opvoedtip.  Of schrijf uw (t)opvoedtip op en doe deze in de opvoeddoos die bij het inforek staat. Insturen kan tot zaterdag 12 oktober. We delen de tips op Facebook en de drie meest praktische toptips worden beloond met een inspirerend boek voor ouders die hun opvoeding (nog) leuker willen maken. Winnaars krijgen bericht. 

 

 

Geplaatst op: 02 Oktober 2019

terug