0561 - 614 664Lijsterstraat 6, 8471 DN Wolvegadirectie.dorpsschoolwolvega@comprix.nl

Even voorstellen....
Mijn naam is Johannes de Jong. Sinds september 2018 ben ik directeur van Dorpsschool Wolvega. Samen met mijn team werk ik aan onze mooie school. Wij zijn een open en toegankelijke school. Persoonlijk contact vind ik in het werken met onze leerlingen, ouders en omgeving belangrijk. Ik werk alle dagen op onze school. Loop daarom gerust binnen of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Ik geef u en uw kind graag een rondleiding en vertel u alles over onze school. De koffie, thee en ranja staat klaar!  

Johannes de Jong
directeur Dorpsschool Wolvega
0561 - 614 664
directie.dorpsschoolwolvega@comprix.nl 

Inschrijving
Wanneer uw kind 2 jaar is mag uw kind starten bij onze peuterspeelzaal. Wij geven u graag een rondleiding en helpen u indien nodig graag bij de inschrijving.
Wanneer uw kind 4 jaar is, mag uw kind bij ons starten in de kleutergroep. U kunt uw kind daarvoor op ieder moment inschrijven. Graag ontvangen wij uw inschrijving tijdig, zodat wij rekening kunnen houden met de groepsverdeling en inzet van het team. U kunt het inschrijfformulier bij ons ophalen of verkrijgen via de mail. 
Gaat uw kind al naar school en zoekt u een andere school i.v.m. een verhuizing o.i.d.? Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvend gesprek. 

Wennen op school 
Wennen is bij ons maatwerk. We bespreken met u wat het beste is voor uw kind. U kind kan tijdens zogenaamde wen-ochtenden alvast kennismaken met de groep, de school en het onderwijs bij de kleuters. Ruim een maand voordat uw kind 4 jaar wordt nemen wij contact met u op. De juf van onze onderbouw maakt met u afspraken voor een intake en het wennen. De ontwikkeling van uw kind en wat u denkt dat uw kind nodig heeft komt in het intakegesprek aan de orde.