0561 - 614 664Lijsterstraat 6, 8471 DN Wolvegadirectie.dorpsschoolwolvega@comprix.nl

Vanochtend hebben wij  samen de honderdste leerling feestelijk verwelkomd. Hayley Huinink is vandaag 4 jaar geworden en is officieel op school gestart. Lyllith uit groep 8 heeft Hayley samen met Johannes ontvangen bij de ingang van het plein. Daarna is zij door een erehaag van alle leerlingen naar groep 1 gaan. Vanwege deze mijlpaal werden alle leerlingen getrakteerd op een gebakje.  

Dorpsschool Wolvega had tot 2018 te maken met een teruglopend leerlingaantal. Het team heeft samen met leerlingen en ouders de school de weer op de kaart gezet. Vanuit de nieuwe visie zijn investeringen gedaan in het onderwijs, het gebouw en het plein. Onze school is open en toegankelijk en werkt vanuit verbinding met leerlingen, ouders en de wijk. Wij willen het verschil maken voor onze leerlingen. Hun een fijne basisschooltijd bieden en zorgen dat zij zich kansrijk kunnen ontwikkelen. Het team is trots dat dit voor steeds meer leerlingen in Wolvega e.o. lukt. 

Wij konden dit niet bereiken zonder ouders. We danken jullie dan ook voor jullie betrokkenheid en vertrouwen. Ook de komende jaren zullen we ons volop blijven inzetten voor onze Vreedzame school waarin kleinschaligheid en 'gewoon' goed onderwijs kenmerkend blijft. 

 

Geplaatst op: 30 November 2023

terug