0561 - 614 664Lijsterstraat 6, 8471 DN Wolvegadirectie.dorpsschoolwolvega@comprix.nl

Welkom bij onze Peuterspeelzaal!

In onze opvang draait het om dorpse gezelligheid en werelds plezier. Onze locatie in ‘de Dorpsschool’ biedt veel uitdagende mogelijkheden en veel plezier. Kinderen voelen zich dan ook heerlijk thuis in onze peuterspeelzaal. Ze vinden bij ons zeker wat ze zoeken.

                                

Samen kiezen, samen groeien
Kinderen weten precies wat ze willen en wat ze leuk vinden. Onze leidsters begeleiden ze graag om ze elke dag de voor hun juiste keuzes te laten maken. Er valt ook nogal wat te kiezen. Spannende activiteiten en grote avonturen liggen hier voor het rapen. In ons grote lokaal hebben we verrassende hoekjes om heerlijk in weg te kruipen en om samen te spelen. In het speellokaal kunnen we ook alle kanten op. Zo zijn we eigenlijk altijd in beweging. Net als buiten in onze peutertuin of op ons plein, waar we graven in de zandbak en rijden op tractoren. Wandelen, daar houden we ook van. De directe omgeving is perfect om samen te verkennen.

"Ik laat mijn kind met een gerust hart achter omdat ik weet dat ze in goede handen is"
Moeder van Doutzen

Bij alles wat we doen staan de kinderen en hun wensen centraal. Maar ook de ouders betrekken we graag bij onze activiteiten. Ideeën en plannen zijn altijd welkom. Zo maken we het samen nog leuker dan het al is!

Maak vrijblijvend een afspraak voor een rondleiding of kom langs!